SELGE BOLIG?

Sjansen er stor for at vi i GARANTI Eiendomsmegling nylig har solgt en bolig i ditt nabolag. For deg som vurderer å selge, er det en fordel å velge en megler som både har lokalkunnskap og lang erfaring.

Lang erfaring - gode råd - fornøyde kunder

Bestill verdivurdering av din bolig

GARANTI Eiendomsmegling skreddersyr
salgsløsninger for deg og din bolig10 enkle tips som gir deg bedre pris for boligen din. Klikk her!

Våre salgspakker

Vi tilbyr en rekke salgspakker som er tilpasset våre kunders forskjellige
behov og ønsker. Klikk på pakkene for å lese mer om hva de inneholder

Selger: Morten Holmen

«Megleren gjennomførte prosessen raskt, og holdt meg godt informert hele veien. Megleren oppnådde også en rekordhøy salgspris sammenlignet med tilsvarende leiligheter i borettslaget.»

Selger: Hanne Isaksen

«Rask salgsprosess, god oppfølging - følte meg sett og prioritert som kunde. Glad megleren foreslo bruk av interiørkonsulenten, gull verdt. Dyktig og interessert i å gjøre en best mulig jobb :)»

Selger: Tone Lippmann

«Megleren håndterer alt i prosessen meget profesjonelt, er veldig godt oppdatert på regelverk og sørger for at ting går riktig for seg underveis.»

Selger: Jonny Dahl

«Megler har god kunnskap om markedet og borettslag noe som er en stor fordel. Veldig flink til å informere, holde kontakt og kjørte aktiv med visninger.»

Selger: Odd Andersen

«Megler var alltid punktlig ved møteavtaler, gav raske tilbakemeldinger på SMS, ringte for raskt å oppklare mine spørsmål og holdt meg hele tiden oppdatert i sakens gang. Megler var alltid blid og hyggelig.»

Selger: Kjetil Mardal

«Megleren gjorde en kanonbra jobb.»

Vi tar ditt personvern på alvor - les mer om hvordan vi benytter innsamlet data her.